Wie zijn wij

Home – / Over ons

Wereldcateraar

///////////////////////

Welkom bij WereldCateraar, het cateringbedrijf dat de restaurantervaring bij u op locatie verzorgd.

Doordat wij  een mobiele horecakeuken hebben kunnen wij complete catering verzorgen op elke locatie. Stelt u zich eens voor, u heeft een leuke gelegenheid die u graag wilt vieren met familie, vrienden of collega’s. Wij rijden onze keuken naar uw locatie bereiden de gerechten a la minute en serveren die direct aan uw gasten.

Het leuke van ons concept is dat wij het restaurant echt bij uw locatie brengen, of dat nu een bruiloft, tuinfeest of bedrijfsfeest is alle locaties zijn mogelijk. Uw gasten kunnen naar uw wensen hapjes en drankjes krijgen of zelfs echt a la carte dineren en kiezen uit gerechten en dranken die wij van te voren hebben afgesproken.

Levy Salomonsz is onze chef-kok. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan in verschillende restaurants in binnen en buitenland. Onze chef zal samen met u een menu samenstellen die al uw gasten zal verrassen. Alle dieet en allergieën worden natuurlijk in acht genomen.

Bij WereldCateraar is ”the sky the limit”. Heeft u een leuk of gek idee voor uw feestje? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt.

Wij streven er naar om het milieu zo min mogelijk te belasten. Dit betekend dat de chef ervoor kiest om ”in het seizoen” te koken en waar mogelijk altijd verantwoorde en biologische producten te gebruiken. 

U wordt van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen en uw wensen door te geven. Bijna niets is ons te gek en alles is mogelijk,

”Van Hapjes tot Diner, Vega, Vlees of uit de zee”