Wie zijn wij

Home – / Over ons

Wereldcateraar

///////////////////////

Wereldcateraar is een cateringbedrijf dat uniek is in de branche omdat wij een volledig ingerichte horeca keuken op wielen/foodtruck hebben. Waar andere bedrijven een productiekeuken hebben waar het eten wordt gemaakt en in warmhoudboxen wordt vervoerd naar de opdrachtgevers, maken wij op locatie alles vers in onze mobiele keuken. Het voordeel hiervan is dat het eten absoluut geen kwaliteit verliest zoals dat wel kan gebeuren in een warmhoudbox.

Onze chefkok heeft jaren ervaring in binnen en buitenland waardoor wij een uitgebreid scala van mogelijkheden hebben. Of u nu een Indonesische rijsttafel, Fruit de Mer of een compleet 6-gangen diner wilt, het is allemaal mogelijk.

Daarnaast is een compleet verzorgd evenement ook mogelijk. Van aankleding tot drank en bedienend personeel, Wereldcateraar maakt het voor u mogelijk.

Heeft u of een van uw gasten een allergie of speciale dieet wensen? Onze chefkok heeft overal een passende oplossing voor zodat al uw gasten verwend worden.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen om uw wensen voor een compleet verzorgde catering te bespreken. Bijna niets is ons te gek en we kijken er naar uit om samen met u een onvergetelijke catering te verwezenlijken.

Wij streven er naar om het milieu zo min mogelijk te belasten. We zoveel mogelijk ‘’in het seizoen’’ te koken en zoveel mogelijk een biologische product keuze te maken.